slide slide3 slide

Martens Pakketservice, uw vertrouwde pakketbezorger!

Martens Pakketservice

Martens Pakketservice is depothouder van DHL Parcel voor de regio Alphen aan den Rijn. In deze regio vallen de gemeenten Alphen aan den Rijn,  Woubrugge. Rijnsaterwoude, Leimuiden, Roelofarendsveen, Oude Wetering, Hazerswoude-dorp en –rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Boskoop.

DHL parcel is een business onderdeel van DHL Express Nederland en in zijn geheel valt DHL onder Deutsche Post met een jaarlijkse omzet van meer dan 50 miljard euro met meer dan 500.000 werknemers wereldwijd. Deze samenwerking binnen DHL vind je terug in een aantal DHL diensten zoals DHLforyou.nl en in de inmiddels landelijk meer dan 1000 DHL Parcelshops. In oktober 2014 wordt er gestart met DHL-for-you leveringen binnen 24 uur in Nederland. Hierdoor kunnen u en uw klanten nog sneller beschikken over de pakketten.

Martens Pakketservice Alphen aan den RijnVanwege het enorme netwerk van DHL garanderen wij de 100% dekking in Nederland waarbij dient te worden opgemerkt dat het meeste vrachtverkeer ’s-nachts plaatsvindt. Alle 120 vestigingen van DHL parcel worden dan bevoorraad zodat de bezorging door de 3500 werknemers in herkenbare DHL Parcel bestelauto’s dezelfde dag kan plaatsvinden. Er is een nauwe samenwerking tussen DHL-Parcel en DHL-Express. Hierdoor kan DHL nog beter voldoen aan de vereiste kwaliteit en optimalisatie van de diensten om ervoor te zorgen dat de pakketten volgens de beschreven procedure worden geleverd. Indien u gebruik maakt van de diensten van DHL-Parcel dan kunt rekenen op de juiste inzet en service.

De kwaliteiten van DHL in het kort:

  • Vanaf oktober 2014 levering pakketten van DHL-for-you binnen 24 uur.
  • Pakketten worden 2 x overdag en daarna 2 in de avond aangeboden. M.u.v. maandag-, vrijdag- en zaterdagavond. In deze gevallen geldt 4 x overdag.
  • Avondpakketten worden 2 x aangeboden.
  • Indien de geadresseerde niet thuis bieden wij de gegevens aan met de unieke code voor “Track and Trace”.
  • Aflevering binnen specifieke tijdvensters (11.00-15.00 uur, 14.00-18.00 uur en 18.00-21.00 uur. Op maandag wordt er tussen 14.00 en 18.00 uur bezorgd en op zaterdag tussen 09.00 en 13.00 uur.
  • Remboursafhandelingen.
  • Indien gewenst aflevering met handtekening
  • Dagelijks afleveren en ophalen van de pakketten bij de DHL Service Points.


​Externe Kwaliteitscontrole

Als onderdeel van DHL wordt Martens Pakketservice maandelijks gecontroleerd op het behalen van de KPI’s (Key Performance Indicators). Hierdoor wordt ervoor gezorgd dat op kwalitatief gebied wordt voldaan aan de kwaliteitseisen die DHL stelt aan haar depothouders. 

Klantenservice

Martens PakketserviceDHL beschikt over zeer professionele medewerkers van de klantenservice. Mochten er vragen of problemen zijn, dan zullen zij ernaar streven dit zo spoedig mogelijk op te lossen.

Wilt u contact met ons?

A H. Kamerlinhg Onnesweg 19 c

   2408  AX Alphen aan den Rijn

T 0172 - 475 002

06-304 539 02  (b.g.g. 06-218 336 47)

E info@martenspakketservice.nl